15 jaar Salaris Maximaal

Salaris Maximaal bestaat dit jaar 15 jaar! En daar zijn we trots op!
Tijd voor een feestje dus. Maar eerst kijken we terug en blikken we vooruit.

Lees verder

Nieuwe huisstijl en website

15 jaar Salaris Maximaal is niet alleen een mooi moment voor een feestje en terugkijken naar de afgelopen jaren. Het is ook het perfecte moment voor iets heel anders: een nieuwe huisstijl en website!

Lees verder

Bijzonder tarief vakantiegeld

Vanaf 2024 is er veel veranderd in de loonheffingskorting en arbeidskorting. Voor de meeste medewerkers is dit gelukkig positief uitgevallen.

Lees verder

Zivver

In de nieuwsbrief van afgelopen november hebben we gemeld dat we zijn gestart met proefdraaien met Zivver, een platform waarmee we veilig online kunnen communiceren.

Lees verder

Aangiftebrief loonaangifte kwijt. En nu?

Aan het einde van elk kalenderjaar stuurt de Belastingdienst de jaarlijkse aangiftebrief loonheffingen naar alle werkgevers. Deze heeft betrekking op het daaropvolgende kalenderjaar.

Lees verder

Is loonsverhoging verplicht?

Als de werkgever verbonden is aan een collectieve arbeidsovereenkomst (cao), dan staan daar afspraken in over periodieke loonsverhogingen. Hier moet je je als werkgever aan houden.

Lees verder

Verval wettelijke vakantie uren

Medewerkers bouwen elk kalenderjaar vakantie uren op. Deze wettelijke vakantie uren vervallen echter 6 maanden na het jaar waarin ze zijn opgebouwd. Vakantie uren die in het jaar 2023 opgebouwd zijn, vervallen dus per 1 juli 2024.

Lees verder

De wijzigingen voor 2024 op een rij

De wijzigingen voor 2024 op een rij We vinden het belangrijk dat je als klant goed op de hoogte bent van wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van salarissen en andere HR gerelateerde zaken. Daarom zetten we regelmatig de wijzigingen voor je op een rij.

Lees verder