15 jaar Salaris Maximaal

Salaris Maximaal bestaat dit jaar 15 jaar! En daar zijn we trots op!
Tijd voor een feestje dus. Maar eerst kijken we terug en blikken we vooruit.
Meer informatie over het feestje volgt later. Houdt je mailbox dus goed in de gaten 😉

Eigenlijk begon het allemaal al veel eerder dan 15 jaar geleden. De droom van Janine om ooit te gaan ondernemen was er namelijk al jaren, maar er waren altijd redenen om het nog niet te doen. Toen de kans zich in 2009 uiteindelijk wel voordeed, greep ze deze dan ook met beide handen aan. Het roer ging om!

Met ouders die ook ondernemers waren, ging het vroeger aan de eettafel regelmatig over de accountant. Over de onduidelijke tarieven, verrassend hoge facturen en over het ontbrekende gevoel van samenwerking. Toen Janine voor zichzelf begon, wist ze dus heel goed dat zij het anders wil doen.

In een samenwerking met Salaris Maximaal kun je daarom al 15 jaar rekenen op open communicatie, korte lijnen en heldere tarieven. Janine houdt zelf niet van verrassingen achteraf. Die wil ze dus ook niet voor haar klanten. 15 jaar geleden niet, nu niet en ook de komende jaren niet.

Wat ze wel wil, is haar liefde voor het vak merkbaar maken voor haar klanten. Juist ook nu Salaris Maximaal blijft groeien en inmiddels veel meer is dan alleen Janine. Ze weet waar ze voor staat en weet haar persoonlijke aanpak ook door te geven aan haar team.

Samen met Ashtin en Danique kijkt Janine uit naar de komende 15 jaar, waarin ze verder wil doorgroeien. Maar dan wel met de duidelijke voorkeur voor een klein team. “Dat iedereen in het team groeit in haar eigen functie, dat vind ik eigenlijk de belangrijkste groei.”

De afgelopen 15 jaar is de dienstverlening van Salaris Maximaal meegegroeid met haar klanten en hun wensen. Janine kijkt dan ook uit naar alle mogelijkheden die nog in het verschiet liggen.