Nieuwe website en huisstijl

15 jaar Salaris Maximaal is niet alleen een mooi moment voor een feestje en terugkijken naar de afgelopen jaren. Het is ook het perfecte moment voor iets heel anders: een nieuwe huisstijl en website!

Zoals je aan deze nieuwsbrief kan zien, hebben we dit jubileumjaar aangegrepen om onze huisstijl te vernieuwen. En bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe, toekomstbestendige website.

We hebben gekozen voor een frisse en strakke huisstijl in de kleuren groen en zwart en een logo met pay-off die precies vertelt wie wij zijn en waar je in onze samenwerking op kunt rekenen: Vakkundig, verantwoord en vertrouwd!

De compleet vernieuwde website is klaar voor de toekomst en is helemaal in lijn met onze overige communicatie: duidelijk, overzichtelijk en transparant. We leggen je uit voor welke diensten je bij ons terecht kunt en wat de tarieven voor onze verschillende werkzaamheden zijn. Ook houden we je op de website graag up to date op gebied van wet- en regelgeving op gebied van HR en salarisadministratie.

Bijzonder trots zijn we op de vernieuwde pagina ‘Referenties’. Hier vertellen onze vaste klanten onder andere waarom ze besloten hebben om hun HR werkzaamheden en/of salarisadministratie uit te besteden aan Salaris Maximaal. En waarom ze dat nog steeds doen. Hartelijk dank voor het meewerken aan deze pagina!