Team en Toekomst

Danique

Sinds april 2023 versterkt Danique van Echten ons team als ondersteunend administratief medewerker. Misschien heb je al een mail van haar mogen ontvangen.
Deze creatieve duizendpoot is afgestudeerd in de zorg, maar is uiteindelijk toch een hele andere richting opgegaan. In haar vrije tijd is ze het liefst bezig met haar hobby’s fotografie, nagelstyling en tekenen.

anique werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Ashtin

Ashtin werkt hier vanaf 2020 en heeft verschillende HR en salarisadministratie diploma’s behaald. Inmiddels is ze doorgegroeid naar HR-medewerker/Junior Salarisadministrateur.
Ashtin houdt zich bezig met allerlei zaken rondom de salaris- en personeelsadministratie. Van het verwerken van salarismutaties, het tijdig signaleren en rapporteren van aflopende contracten tot aan het bijhouden van personeelsgegevens.
Ze vindt zichzelf een pietje precies als het gaat om geordend en nauwkeurig werken. Een eigenschap die goed van pas komt als HR-medewerker/Junior Salarisadministrateur.
Ashtin werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Toekomst plannen

We zijn gestart met het, eens per twee maanden, versturen van een nieuwsbrief. Hierin lees je over onderwerpen die wij belangrijk vinden om met je te delen. Natuurlijk horen we hier graag je mening over. Ook als je een onderwerp hebt dat je graag in de nieuwsbrief terug wilt zien, horen we dat graag.

Daarnaast gaan we ons het komende half jaar meer richten op HR in Nmbrs. We zijn al begonnen met het personeelsdossier te digitaliseren. Dit betekent voor jou als werkgever dat je de getekende arbeidsovereenkomsten, loonbelastingverklaring en de kopie van het paspoort ook hier terug kunt vinden.

Je kunt deze terugvinden bij de medewerker onder ‘documenten medewerker’. De documenten zijn nu alleen nog te zien voor jou als werkgever. Wil je de documenten ook zichtbaar maken voor je medewerkers? Dan horen we dit graag.

In de toekomst kunnen hier ook andere documenten aan toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan brieven die aan de medewerker gestuurd zijn. Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we dit weten.

Ook zijn we bezig met het beveiligd doorsturen van kopie paspoorten en andere vertrouwelijk informatie. We krijgen en sturen nu heel veel via de mail. Dit willen we gaan doen op een gebruiksvriendelijke én AVG-proof manier. Zodra we hier meer inzicht in hebben, informeren we je hierover.