Team en toekomst: digitalisering en beveiliging

Danique en Ashtin zijn gestart met het digitaliseren van de personeelsdossiers. Dit betekent voor jou als werkgever dat de getekende arbeidsovereenkomsten, loonbelastingverklaringen en kopie paspoorten digitaal opgeslagen worden.
Op dit moment zijn ze alleen nog zichtbaar voor de werkgevers.

Heb je andere documenten (brieven of diploma’s) die je wil toevoegen aan het personeelsdossier? Laat het ons weten. Wij kunnen ze dan digitaal voor je opslaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf te doen.

Bij de gegevens van de medewerkers staat boven in de balk voortaan een kopje ‘Documenten’.

Hier vind je alle documenten. Door op het pijltje te klikken kun je ze downloaden.

Wil je de documenten ook zichtbaar maken voor de medewerker zelf? Dan horen we dit graag. Zij kunnen de documenten daarna in Nmbrs onder het kopje ‘documenten medewerker’ terugvinden.

Beveiligd documenten versturen

Eind november zijn we ook gestart met proefdraaien met Zivver, een platform waarmee we veilig online kunnen communiceren. We onderzoeken onder andere de mogelijkheden om kopie paspoorten en andere vertrouwelijk informatie veiliger te versturen. We krijgen en versturen nu nog veel via de mail. Dit willen we de komende tijd veranderen naar een manier die minder risicovol en AVG proof is.