Over ons

Salaris Maximaal is er voor ondernemers met personeel of voor de ondernemer die personeel aan wil nemen.

Misschien heeft u al een kantoor dat voor u de salaris- en personeelsadministratie verzorgt, maar verloopt het niet naar wens. Misschien loopt u vast of wilt u een meer persoonlijke benadering.

Waarmee kunnen wij u helpen ?

Wij luisteren naar uw wensen en behoeften waardoor we een passend advies kunnen geven. Hierdoor zal de stap om personeel aan te nemen een stuk makkelijker gaan.

U bent voorbereid doordat er gekeken wordt naar zowel de financiële aspecten als de wet- en regelgeving. Dit maakt dat u een betere keuze kunt maken over het personeel dat bij uw bedrijf past. Denk dan bijvoorbeeld aan een oudere werknemer met eventueel een subsidieregeling. Of misschien is iemand die net van school komt voor u een betere oplossing? Samen met u bekijken we alle mogelijkheden.

Ons sterke punt is dat we vakkennis in duidelijke taal uitleggen! Hierdoor weet u waar u aan toe bent en we stoppen hier pas mee als het voor u helder is.

Waarom willen wij u helpen?

We willen graag onze vakkennis aan u overdragen, waardoor u vertrouwen krijgt in ons bedrijf en hierdoor de zorgen met betrekking tot personeel in vertrouwen uit handen geeft.

Wij adviseren u bij het aannemen van personeel, zodat u een goede en wel overwogen beslissing kunt nemen. Salaris Maximaal zorgt voor een goede begeleiding bij vragen over o.a. belastingdienst, pensioenfondsen, arbeidsovereenkomsten, cao, verlofregistratie en ziekteverzuim.

Waarom kiezen voor Salaris Maximaal ?

Wij geven u persoonlijke aandacht doordat we eenvoudig te benaderen zijn en wij het beste willen voor uw bedrijf. Wij kennen u en uw personeel.

We sturen u een bericht voor het arbeidscontract van één van uw werknemers afloopt. Hierdoor heeft u voldoende tijd heeft om het contract met de werknemer aan te passen, op te zeggen of te verlengen en zit u niet ineens ongewenst vast aan een werknemer.

Soms lopen arbeidsrelaties niet zoals gewenst. Daarom bemiddelen wij ook bij een dreigend arbeidsconflict. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat beloven wij onze klanten ?

Salaris Maximaal biedt een totaalpakket aan diensten dat is afgestemd op de wensen en behoeften van uw bedrijf. We communiceren met o.a. belastingdienst, pensioenfonds, brancheverenigingen en uw administratiekantoor. Hierdoor nemen we u veel werk uit handen.

We werken met een duidelijk bewezen stappenplan, dit bespaart u tijd, geld en risico’s.

U kunt zich als ondernemer focussen op uw eigen werk.  De lijnen zijn kort, hierdoor kunnen we snel en eenvoudig met elkaar communiceren.