De arbeidsovereenkomst

Het arbeidsrecht is een veelzijdige maar ingewikkelde wetgeving die vaak wijzigt. Veel ondernemers zijn hiervan niet op de hoogte. Bij een arbeidsconflict kan dit tot hoge kosten leiden voor uw bedrijf.

Een werknemer is tegenwoordig goed op de hoogte van zijn/haar rechten. Het is voor uw bedrijf van essentieel belang om te zorgen voor een juridisch kloppende arbeidsovereenkomst. Hierin worden ook alle secundaire arbeidsvoorwaarden die u maakt met uw werknemer in vast gelegd.

We nemen samen alle juridische aspecten door die wettelijk verplicht zijn om op te nemen in de arbeidsovereenkomst.  De secondaire arbeidsvoorwaarden worden hier ook in meegenomen.

Wat kunt u van ons verwachten ?

  • U krijgt een juridisch kloppende arbeidsovereenkomst aangepast aan de nieuwste wet en regelgeving.
  • De gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verwerkt in de arbeidsovereenkomst.
  • U kunt de arbeidsovereenkomst vóór indiensttreding aan uw werknemer uitreiken, zodat de arbeidsovereenkomst voor beide partijen tijdig en goed is geregeld.
  • Wij informeren u over de identificatieplicht voor indiensttreding van uw werknemer.
  • Wij sturen u een bericht, voordat de arbeidsovereenkomst met uw werknemer afloopt. Zo kunt u tijdig actie ondernemen en komt u (of uw werknemer) niet voor verrassingen te staan.
  • Bij contractverlenging wordt eerst gekeken of de arbeidsovereenkomst nog voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, wij passen dit zo nodig voor u aan.

 

Mocht u nog vragen hebben over de arbeidsovereenkomst, of wilt u uw huidige arbeidsovereenkomst laten controleren? Of wilt u een vrijblijvend gesprek?